Handelsbetingelser

Vilkår

Ved at handle på denne side accepterer du automatisk nedenstående vilkår og betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser nedenstående før du handler hos ”Bokodo ApS

Online køb

I forbindelse med dit køb hos ”Bokodo ApS" vil du skulle udfylde personlige oplysninger, såsom navn, adresse, e-mail samt dine betalingskortinformationer.

Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Vi forbeholder os altid retten til at annullere ordren i tilfælde af, at der skulle være uoverensstemmelse med den faktiske lagerbeholdning. Skulle dette ske vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Betaling

Når du placerer en ordre bekræfter du, at alle oplysninger er korrekte, at du er over 18 år samt er autoriseret bruger af det betalingskort, som bliver brugt til handlen.

Miinga.dk accepterer følgende betalingskort:

  • Visa/Dankort
  • Visa/Electron
  • Visa
  • Mastercard
  • JCB

Beløbet for din ordre vil blive trukket fra din konto, når ordren forlader vores lager.

Alle transaktioner er SSL krypteret og lever op til PCI DSS standarderne.

Told og moms

Når du bestiller fra Miinga skal du betale dansk moms (25%).

Priser

Alle anførte priser er inklusiv moms og alle priserne er dagspriser og således kun gældende på selve bestillingsdagen. Miinga.dk´s priser kan derfor variere fra dag til dag, men køber bliver kun faktureret den pris, der er gældende på selve bestillingsdagen.

Farver

Vi kan ikke garantere at farverne på produkterne på webshoppen stemmer 100 % overens med virkeligheden. Det afhænger af din computer samt skærmindstillinger.

Ombytning af garn

Ønsker du at bytte dit garn eller andre varer købt hos Miinga skal dette ske indefor 14 dage fra du har modtaget varene. Du sender blot varen retur til os med en beskrivelse af, hvad det skal byttes til. Dog anbefaler vi altid, at du skriver eller ringer til os først, for at være sikker på, at vi har det ønskede garn eller produkt på lager, som ønskes. Du står selv for fragtomkostningen til Miinga og fragtomkostningen for at få gensendt garnet. Gensendelse af garnet koster fra 39,- og sendes som udgangspunkt til nærmeste GLS pakkeshop. Dog kan du altid mod merbetaling på 19,- få det tilsendt til din privatadresse eller firmaadresse. Læs i øvrigt mere under Fragt i vores handelsvilkår.

Manglende oplysninger og forsinket levering

Det er købers ansvar at angive rigtig adresse samt kontaktoplysninger ved køb af varer igennem Miinga.dk. ”Bokodo ApS" tager derfor forbehold for forsinket levering, såfremt køber har opgivet fejlagtige samt utilstrækkelige oplysninger.

Reklamationsret

Der er altid 24 måneders reklamationsret på varer købt igennem ”Bokodo ApS" og fristen løber fra leveringsdatoen.

Ved fejl på varen, kan køber enten få repareret eller ombyttet varen, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Husk at reklamere indenfor "rimelig tid"!

Reklamation indenfor 2 måneder efter fejlen/manglen er opdaget anses som rettidig.

Reklamationen skal være berettiget! Manglen må ikke være opstået ved fejlagtig brug/anvendelse eller anden skadeforvoldende adfærd.

Læs evt. mere på www.forbrug.dk

Ved benyttelse af reklamationsret

Ved returnering bedes køber beskrive detaljeret hvilke fejl og mangler varen har, vedlæg også gerne kopi af kvittering for den købte vare.

NB! Vi modtager ikke returforsendelser sendt pr. efterkrav!

NB! Hvis du sender en pakke tilbage til ”Bokodo ApS" er det vigtigt, at du vælger en pakkeleverandør som tilbyder Track & Trace. På den måde kan vi altid spore pakken, såfremt den skulle være bortkommet under returforsendelsen. Det betyder at du som kunde i første omgang selv skal dække udgiften for forsendelsen tilbage til ”Bokodo ApS" Når ”Bokodo ApS" har konstateret evt. fejl og mangler, vil du blive kompenseret for dine fragtudgifter. Husk derfor at gemme din kvittering for udgiften vedrørende forsendelsen.

Reklamationen sendes til:

Bokodo ApS

Elmehaven 4

8520 Lystrup

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen. Hvis fortrydelsesretten ønskes benyttet, bedes du udfylde returformularen leveret af os, og vedlægge den i returpakken. Fortrydelsesretten gælder såfremt varen tilbagesendes i samme stand og mængde som den er købt. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis man bruger varen på en sådan måde, som helt forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af varen er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Derfor skal varen altid sendes retur i original emballage, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt. Transporten/returforsendelsen af varen er altid forbeholdt køber. Læs evt. mere hvordan du er stillet på www.forbrug.dk

Du har dog ingen fortrydelsesret ved køb af:

- Varer der er specielt fremstillet til dig - såkaldt bestillingskøb.

Du skal inden fristens udløb informere ”Bokodo ApS" om, at du vil fortryde købet. Du  kan skrive en e-mail til kundeservice@Miinga.dk. Du behøver ikke at oplyse om, hvorfor du fortryder købet. Såfremt du har gjort brug af fortrydelsesretten i tide, vil ”Bokodo ApS" hurtigst muligt tilbagebetale det beløb, som du har betalt for varen. Vi tilbagefører beløbet til den af dig valgte betalingsmulighed, som varen er blevet købt med. I visse tilfælde er det dog muligt, at vi kan tilbageføre beløbet til din bankkonto.

Det er endvidere muligt at nægte modtagelse af varen, og varen vil herefter blive opfattet som annulleret.

Når vi har modtaget pakken og behandlet din returnering, vil vi tilbageføre beløbet til dig så hurtigt som muligt.

NB! Vi modtager ikke returforsendelser sendt pr. efterkrav!

NB! Hvis du sender en pakke tilbage til ”Bokodo ApS" er det vigtigt, at du vælger en pakkeleverandør som tilbyder Track & Trace. På den måde kan vi altid spore pakken, såfremt den skulle være bortkommet under returforsendelsen.

For returneringer send venligst din pakke til:

Bokodo ApS

Elmehaven 4

8520 Lystrup

Fragt

Dine købte vare(r) vil blive afsendt med GLS så hurtigt som muligt. Du vil modtage din pakke inden for 1-2 hverdage efter du har gennemført dit køb. Varer bestilt inden kl. 08.00 vil blive afsendt samme dag. Varer bestilt om fredagen, vil tidligst blive leveret førstkommende mandag.
Bestiller du lørdag og søndag, afhentes vores pakker af GLS om mandagen, og du vil tidligst have din pakke om tirsdagen. Bestiller du på helligdage, kommer GLS den førstkommende hverdag og afhenter pakkerne, og du vil således tidligst have din pakke til rådighed på 2. hverdag. En e-mail vil blive sendt til dig, når din ordre er afsendt. I enkelte tilfælde vælger vi i stedet at afsende ordren med Post Danmark, selvom kunden har valgt en GLS pakkeshop. En e-mail med denne ændring, vil altid blive sendt til kunden, så kunden bliver gjort opmærksom på dette.

Levering i Danmark

Gratis fragt ved køb over 599,-.

Ved ordrer under 599,- koster fragten 39,-.

Kunden har også mulighed for at vælge pakke med omdeling. Pakke med omdeling koster 59,-.

Levering sker som udgangspunkt til nærmeste GLS pakkeshop, men har kunden valgt pakke med omdeling, afleveres pakken på kundens indtastede adresse.

Er ordren omfattet af Gratis fragt, vil pakken blive afleveret til nærmeste GLS pakkeshop. Dog har kunden mulighed for at betale 19,- ekstra, så kunden kan få leveret ordren direkte til hoveddøren.

På alle ordrer hvor kunden vælger pakke med eller uden omdeling kan kunden få oplyst ordrens "Track & Trace" så kunden altid kan følge pakken. Kunden skal dog selv skrive til kundeservice@miinga.dk efter ordren er betalt og bede om ordrens "Track&Trace", da dette ikke automatisk fremsendes til kundens e-mail.

Levering til firmaadresse
Kunden kan også få ordren leveret til sin firmaadresse - for ordrer under 599,- koster dette 49,-. For ordrer over 599,- koster fragten 19,-.


Bokodo ApS

Elmehaven 4

8520 Lystrup

Miinga.dk leverer desværre ikke til Grønland og Færøerne.

Tilkendegivelse ved levering til privatadresse

Vælger du at få leveret din ordre på din privatadresse og er du ikke tilstede på adressen tilkendegiver du, at fragtmanden gerne må stille pakken, uden at der kvitteres for modtagelse af pakken.

Tilkendegivelse ved levering til firmaadresse

Vælger du at få leveret din ordre til din firmaadresse og er du ikke tilstede på adressen tilkendegiver du, at fragtmanden gerne må udlevere pakken til en anden i eksempelvis receptionen eller varemodtagelsen.

Fortrolighedspolitik

Når du afgiver en ordre hos ”Bokodo ApS" indsamler vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for at udføre ordren. Alle oplysninger, der gives til ”Bokodo ApS" vil blive behandlet efter gældende EU lovgining. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Modtagelse af nyhedsbrev

Ved accept af vilkår og betingelser, giver du ”Bokodo ApS" samtykke til at sende elektroniske nyhedsbreve og tilbudsmail til dig på e-mail. Elektroniske nyhedsbreve og tilbudsmail omfatter markedsføring af produkter og tjenester fra ”Bokodo ApS".

Det er gratis at abonnere på ”Bokodo ApS" nyhedsbrev.

Såfremt man ønsker at framelde sig ”Bokodo ApS" nyhedsbrev, sker dette via linket nederst i nyhedsbrevet.

Ved afmelding slettes de stamoplysninger, som ”Bokodo ApS" opbevarer om modtageren, umiddelbart efter.

Som modtager af ”Bokodo ApS" nyhedsbrev kan man benytte de tilbud, der udbydes i e-mails.

Alt afhængig af din computers konfiguration, er der en risiko for, at e-mails og nyhedsbreve havner i dit spamfilter. Du kan undgå dette ved at tilføje kundeservice@Miinga.dk til din adressebog.

Miinga.dk sender nyhedsbreve ud 1-4 gange om ugen.

Ændring af betingelser

”Bokodo ApS" har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på ”Bokodo ApS".

Tredjeparts websites

”Bokodo ApS" kan linke til websites, som drives af andre virksomheder. Hvis du benytter disse links, forlader du ”Bokodo ApS" site. Hvis du besøger linkede sites, gør du det på egen risiko, og det er dit ansvar at foretage alle beskyttende foranstaltninger for at gardere dig mod vira eller andre ødelæggende elementer. ”Bokodo ApS" giver ingen erklæring eller garanti vedrørende linkede websites eller oplysningerne herpå eller noget produkt eller nogen ydelse, som er beskrevet derpå.

Lovvalg og tvister

Køb via ”Bokodo ApS", der knytter sig til ovenstående vilkår mv., er underlagt dansk ret. Ved at gøre brug af hjemmesiden ”Bokodo ApS" anerkender du, at enhver tvist mellem dig og ”Bokodo ApS", vedrørende ovenstående vilkår mv., skal afgøres ved de danske domstole.

Copyright

Alt indhold på denne hjemmeside såsom tekst, grafik, logoer, ikoner, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software er ”Bokodo ApS" eksklusive ejendom.

 

Privatlivspolitik

(Retningslinjer for behandling af personoplysninger)

Ved besøg på en af ”Bokodo ApS" hjemmesider accepterer De nedenstående privatlivspolitik.

1. Generelt

Når De klikker ind på hjemmesiden indsamler ”Bokodo ApS" oplysninger om Dem. Nedenfor kan De læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem De kan kontakte, hvis De har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

”Bokodo ApS" indsamler oplysninger om Dem på følgende måde:

- Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

”Bokodo ApS" beder om Deres personlige og brugerrelaterede oplysninger, når De køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer mv. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når De køber tjenester på én af vores hjemmesider har vi brug for Deres personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos ”Bokodo ApS".

Tilmelder De Dem nyhedsbreve og konkurrencer mv., gemmes Deres oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

 

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om Dem, når De f.eks. opretter en profil på en af ”Bokodo ApS" digitale platforme, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af ”Bokodo ApS" og samarbejdspartnere for at få større kendskab til Dem. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset Deres interesser og hobbyer.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre De giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har De givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring De modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning De afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med ”Bokodo ApS" at gøre. Vi anbefaler derfor, at De omhyggeligt overvejer, hvilken information De afgiver i forbindelse med brug af disse.

 

2.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal Deres personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, De afgiver, på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at De afgiver Deres personlige oplysninger på eget ansvar.

 

2.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "Dette indhold er sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi Dem besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

 

3. Kontakt

Hvis De ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om Dem hos ”Bokodo ApS”, skal De rette henvendelse på kundeservice@miinga.dk. Er der registreret forkerte data, eller har De andre indsigelser, kan De rette henvendelse samme sted. De har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om Dem, og De kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Med venlig hilsen

Bokodo ApS

Elmehaven 4

8520 Lystrup

CVR.nr. 32342485

Dette indhold er sidst opdateret d.05.03.2017 og ”Bokodo ApS" forbeholder sig altid retten til at ændre samt opdatere de vilkår, regler og betingelser, der gælder for netop denne webshop. Det er derfor dit eget ansvar, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.