Fragt

Hurtig levering
99% af alle vores pakker er fremme dagen efter bestillingen er foretaget! Vi forsøger altid at give vores kunder dag-til-dag levering. Bestiller du inden kl.08.00 på hverdage mandag-torsdag kan du stort set altid regne med, at du har pakken dagen efter med mindre varen er gået i restordre. Er varen gået i restordre vil du hurtigst muligt få besked om dette via mail. Bestiller du om fredagen inden kl.08.00 kan du regne med, at du har pakken om mandagen. Bestiller du lørdag og søndag, afhentes vores pakker af GLS om mandagen, og du vil således have din pakke om tirsdagen. Bestiller du på helligdage, kommer GLS den førstkommende hverdag og afhenter pakkerne, og du vil således have din pakke til rådighed på 2. hverdag. Ind i mellem vælger vi også at sende med Post Danmark, men vi skriver altid til dig, hvis vi ændrer fragtmetode.

Gratis fragt (Danmark)
Ved ordrer over 599,- betaler du ingen fragt!
Ved ordrer under 599,- betaler du kun 39,- i fragt.
Ovenstående fragtpriser er "pakker uden omdeling". Det vil sige, at pakken afleveres til nærmeste GLS pakkeshop, men har du valgt pakke med omdeling, afleveres pakken på din indtastede adresse.
Bemærk, du kan selv vælge GLS pakkeshop når du betaler for din ordre!
Ønsker du ordren leveret som pakke med omdeling koster dette kun 59,- i fragt.

Er ordren omfattet af "Gratis fragt", vil pakken blive afleveret til nærmeste GLS pakkeshop. Dog har du mulighed for at betale 19,- ekstra, så du kan få leveret din ordre direkte til din hoveddør.

Levering til firmaadresse
Du kan også få din ordre leveret til din firmaadresse - for ordrer under 599,- koster dette kun 49,-. For ordrer over 599,- betaler du kun 19,-.

Når du skal betale for din ordre, kan du frit vælge, om du vil have ordren leveret med eller uden omdeling eller til en firmaadresse.

Ønsker du at få oplyst din ordres "Track & Trace" så kontakt os venligst efter bestillingen er foretaget, og vi fremsender det i en separat e-mail.

Miinga
Skæringvej 100
8520 Lystrup
E-mail. kundeservice@miinga.dk

Når du skal betale for din ordre, om du vil have pakken leveret med eller uden omdeling. Nemmere bliver det ikke!